La Diputació de Barcelona, en col·laboració amb l’Institut d’Economia de Barcelona de la UB, ha elaborat un any més l’Informe Econòmic Local de la província de Barcelona, que enguany analitza les conseqüències econòmiques provocades arran de la Covid-19 durant l’any 2020, i fa un avanç de les dades econòmiques dels tres primers trimestres de 2021.

Es tracta d’una evolució de l’anterior Informe Territorial, amb un contingut més sintetitzat en la seva publicació de text i una nou minisite web amb tots els continguts indexats. L’estudi analitza les dades de l’any 2020 per a la província i les seves comarques, el període més negatiu en l’evolució socioeconòmica dels darrers anys degut a les conseqüències econòmiques provocades arran de la Covid-19

A més, l’informe inclou quatre monogràfics, més temàtics, el primer dedicat a l’impacte de la covid-19 en l’activitat turística de la província de Barcelona, el segon als marcs de referència de les Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEU), el tercer al potencial de l’economia circular, i el darrer monogràfic a la importància de les infraestructures de transport viaria i ferroviària en la localització del agents econòmics i la distribució de la població, amb especial èmfasi en la Barcelona metropolitana.

Es pot consultar l’informe a través d’aquest enllaç interactiu o bé descarregar-lo en format PDF. També es pot consultar separadament la part que fa referència a la comarca de l’Anoia.