La Diputació de Barcelona ha publicat l’edició del 2017 de l’informe titulat ‘Estructura empresarial de la demarcació de Barcelona’. Es tracta d’una iniciativa que dóna continuïtat a l’edició presentada l’any passat i que té com a objectiu radiografiar l’estructura productiva de totes les comarques de la demarcació de Barcelona, identificant-ne les principals empreses i sectors.

L’estudi, elaborat per l’Àrea de de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, es basa en l’explotació de dades del registre mercantil u mostra una visió global del teixit productiu comarcal.

A més ofereix, de manera estructurada, informació empresarial de les dotze comarques de la demarcació de Barcelona.

Es pot consultar l’estudi complet en aquest enllaç, així com també podeu consultar-ne un document de resum del contingut.