Nou informe sobre l’estructura empresarial de la demarcació de Barcelona

febr. 20, 2017

La Diputació de Barcelona ha publicat un nou informe sobre l’estructura empresarial de la demarcació de Barcelona. L’informe, que duu per nom ‘Estructura empresarial de la demarcació de Barcelona. Edició 2016’, ha estat elaborat per l’Àrea de de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, i té com a objectiu radiografiar l’estructura productiva de totes les comarques, identificant les principals empreses de la demarcació.

L’estudi, elaborat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa en base a l’explotació de dades del registre mercantil, mostra una visió global del teixit productiu comarcal, té una periodicitat anual i ofereix, de manera estructurada, informació empresarial de les dotze comarques de la demarcació de Barcelona.

Podeu consultar l’estudi complet en aquest enllaç, així com també podeu consultar-ne un document de resum del contingut.