Un any més es publica l’Informe Econòmic Anual

abr. 12, 2016

Ja ha sortit una nova edició de l’Informe Econòmic Anual, l’informe que recull anualment els principals indicadors socioeconòmics de la comarca, i que s’actualitza any a any. L’informe és una síntesi de l’evolució socioeconòmica de la comarca, amb la majoria de dades actualitzades a l’any 2015. És un document de referència al territori pel que fa a continguts, especialment pels agents socioeconòmics.

Podeu descarregar-vos l’informe 2015 o bé consultar l’apartat relatiu a l’informe a la web de l’Observatori.

L’informe presenta informació relativa a la situació socieconòmica de la comarca de l’Anoia a través de 12 taules d’estadístiques, més de 200 gràfics i 15 mapes. Es divideix en 6 capítols, que repassen la situació demogràfica, el mercat de treball, el teixit productiu i l’habitatge, així com recullen altres dades o estudis amb informació relativa a la comarca de l’Anoia.

L’informe Econòmic Anual és una publicació impulsada per l’Observatori Socioeconòmic de l’Anoia, del departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada. A més, l’observatori forma part de la Xarxa d’Observatoris pel Desenvolupament Local (XODEL) de les comarques de Barcelona.